FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Dit zijn vragen over betalingen, verzendingen, veiligheid, betrouwbaarheid, downloaden, licenties en garantie.

Ben je opzoek naar de helpdesk voor het stellen van een vraag? Of zoek je naar oplossingen voor de meest voorkomende problemen in de Knowledge Base.

Inloggen & Account

Hoe kan ik inloggen?
Hoe kan ik registreren?
Hoe wijzig ik mijn accountgegevens?
Ik ben mijn wachtwoord of gebruikersnaam vergeten.
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Hoe kan ik inloggen?

U kunt bij CheapLicensing alleen inloggen als u bij het afrekenen een account gemaakt heeft. Heeft u geen account aangemaakt dan kunt u contact opnemen met onze support. Voor contact mogelijkheden klik dan hier.

Inloggen met CheapLicensing-account
Klik helemaal rechtsboven op mijn account. Je komt dan (wanneer nog niet ingelogd) op de inlogpagina. Vul hier je e-mailadres of gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in.

Hoe kan ik registreren?

U kunt zich alleen registreren bij CheapLicensing wanneer u een aankoop bij ons doet. Zo kunt u in uw account aankopen downloaden en licentie sleutels terugvinden.

Bij het afrekenen kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen.

Hoe wijzig ik mijn accountgegevens?

Log uzelf in met uw inloggegevens op de mijn account pagina. Ga wanneer ingelogd, naar de mijn account pagina.

Verander uw accountgegevens
Klik aan de linkerzijde in het menu op accountgegevens om accountgegevens, waaronder je wachtwoord te wijzigen.

Toevoegen of veranderen adres
Klik aan de linkerzijde in het menu op adressen om uw adresgegevens te wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord of gebruikersnaam vergeten.

Wachtwoord vergeten
Wanneer u het wachtwoord bent vergeten, kunt u deze opnieuw opvragen. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam of e-mailadres (waar het account op geregistreerd is) nodig. Ga naar Wachtwoord Vergeten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Gebruikersnaam of E-mailadres vergeten
Wanneer u het e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij proberen dan samen met u naar een oplossing te zoeken.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Login met uw CheapLicensing inloggegevens op de inlogpagina. Ga naar mijn account. Klik aan de linkerzijde in het menu op: account gegevens.

Vul hier het huidige wachtwoord in, en vul vervolgens twee keer het nieuwe wachtwoord in. Klik op wijzigingen opslaan.

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Kan ik veilig betalen?
Hoe betrouwbaar zijn jullie?
Waar kan ik referenties vinden?
Is een licentie bij jullie kopen legaal?
Kan ik veilig betalen?

Bij ons kunt u veilig betalen met de betaalmethoden: iDEAL, Bancontact, SOFORT Banking, Giropay, Belfius Direct, KBC/CBC Betaalknop, EPS, Przelewy24 en Overmaken op bankrekening (IBAN).

Onze betalingsmethoden worden gefaciliteerd door Mollie. Mollie is een bekende en veilige betalingsprovider uit Nederland.

Hoe betrouwbaar zijn jullie?

CheapLicensing is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. De website en webserver worden in Nederland gehost en voldoen aan Nederlandse en Europese privacywetgeving. Zodoende is Cheaplicensing.com SSL beveiligd dankzij HTTPS waardoor al het verkeer en gegevens van en naar onze website versleuteld worden verstuurd.

Omdat Nederland onderdeel is van de Europese Unie, is CheapLicensing verplicht om zich te houden aan Europese wet- en regelgeving en kopersbescherming.

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier en in het Engels hier.

Onze Privacy Voorwaarden vindt u hier en in het Engels hier.

Waar kan ik referenties vinden?

CheapLicensing is aangesloten bij, en verzameld beoordelingen/referenties via het bekende internationale reviewplatform Trustpilot.

Bekijk of schrijf zelf referenties op Trustpilot!

Is een licentie bij jullie kopen legaal?

Al onze licenties zijn legaal en zijn afkomstig van legitieme leveranciers. Wij zullen u nooit een illegale licentie verkopen.

Sommige van onze licenties kunnen gebruikt zijn. Deze licenties voor standaardsoftware bepalen dat men na betaling van een eenmalig bedrag de software in principe eeuwigdurend mag gebruiken. In haar arrest C-128/11 bepaalde de hoogste Europese rechter, het Europese Hof van Justitie, dat dergelijke licenties een ‘verkoop’ van de software opleveren. Dit houdt in dat men deze licenties mag doorverkopen aan derden: tweedehands licenties zijn zodoende legaal (zie conclusie uitspraak Europese Hof).

Voor meer informatie over de verkoop van gebruikte licenties, bekijk dit artikel van Webwereld.nl.

Licenties & Downloads

Hoe kan ik mijn producten downloaden?
Waar kan ik mijn licenties vinden?
Mijn licentie werkt niet?
Mijn download werkt niet?
Hoe lang is een licentie geldig?
Op hoeveel computers kan ik mijn licentie gebruiken?
Hoe werkt het activeren van een licentie?
Hoe kan ik mijn producten downloaden?

Om producten te downloaden dient u veelal wel ingelogd te zijn met uw CheapLicensing-account. U kunt uw producten op drie verschillende manieren downloaden;

Download via CheapLicensing-account
Ga naar de pagina Downloads in uw account om producten te downloaden.

Download via e-mail
Wanneer u een bestelling heeft betaald, krijgt u een e-mail met download link, handleiding en licentiecode(s). Open de e-mail en klik op ‘Download’.

Via bedankt voor uw bestelling-pagina
Wanneer u heeft afgerekend met een betaalmethode behalve Overschrijven per Bank, kunt u direct uw licentie zien en direct beginnen met downloaden.

Waar kan ik mijn licenties vinden?

Van alle gekochte producten kunt u voor altijd de activatiesleutels vinden. U moet daarvoor wel ingelogd zijn met uw CheapLicensing.com account. U kunt uw producten op drie verschillende manieren downloaden;

Bekijk Licenties via CheapLicensing Account
Ga naar bestellingen binnen uw Cheaplicensing-account en klik op de betreffende bestelling om uw licentiecodes te zien.

Bekijk Licenties via e-mail
Wanneer u een bestelling heeft betaald, krijgt u direct een e-mail met download link, handleiding en licentiecode(s).

Licenties via Betaling Ontvangen pagina
Wanneer u heeft afgerekend met een betaalmethode behalve Overschrijven per Bank, kunt u direct uw licentiecode(s) zien en download downloaden.

Mijn licentie werkt niet?

Heeft u een problemen met het activeren van een product? Wij vinden dat erg vervelend en kijken daarom graag met u naar een gepaste oplossing of, vervanging van de geleverde licentiecode. Op de Knowledge Base kun u oplossingen vinden voor de meest voorkomende activatieproblemen. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

Mijn download werkt niet?

Kunt u de aangekochte software niet downloaden, neem dan contact met ons op.

Hoe lang is een licentie geldig?

De geldigheidsduur van een product staat aangegeven op de productpagina. Weet u het niet zeker, neem dan direct contact met ons op.

Op hoeveel computers kan ik mijn licentie gebruiken?

Informatie over de hoeveelheid apparaten/computers kunt u vinden op de productpagina. Is dit niet helemaal duidelijk, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bent u opzoek naar een licentie voor meerdere systemen en staat deze niet vermeld op de website? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe werkt het activeren van een licentie?

Een licentie activeren werkt voor elk product anders. Hierdoor leveren wij bij iedere aankoop indien noodzakelijk een activatiehandleiding. Deze activatiehandleiding kunt u vinden op de afrekenpagina, e-mail en kunt u downloaden vanuit uw account.

Op de Knowledge Base kunt u oplossingen vinden voor de meest voorkomende activatieproblemen. Lukt het activeren alsnog niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Retour & Garantie

Heb ik recht op geld terug?
Mijn licentie werkt niet, wat nu?
Wat is 100% Activatie Garantie?
Heb ik recht op garantie?
Wat is mijn retourrecht?
Hoe kan ik garantie aanvragen?
Heb ik recht op geld terug?

CheapLicensing verkoopt alleen digitale producten, welke direct worden geleverd na succesvolle betaling. Hierdoor verlies je volgens Artikel 230p van het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Verbintenissenrecht, het herroepingsrecht. Zie meer in de algemene voorwaarden onder Artikel 6. Herroepingsrecht.

U behoudt echter het recht op garantie en een functioneel en degelijk softwareproduct. Bijvoorbeeld: Wanneer een activatiesleutel niet werkt, en u ons hiervan een melding geeft met screenshot/foutcode, krijgt u een nieuwe licentie. Lees meer over 100% activatie garantie.

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen per mail.

Mijn licentie werkt niet, wat nu?

Wanneer een licentie niet werkt, kunt u een screenshot maken van de foutmelding. Garantie kunt u eenvoudig aanvragen per mail.

Bij een licentie defect, zullen wij u altijd een nieuwe werkende licentie gegeven.

Wat is 100% Activatie Garantie?

Wanneer u een licentie bij CheapLicensing koopt, heeft u recht op 100% activatie garantie. Hiermee zal u altijd een 100% werkende en officiële licentie krijgen. Lees hier meer over uw 100% activatie garantie.

Heb ik recht op garantie?

Wanneer u wilt weten of u (nog) garantie heeft, kunt u de Algemene Voorwaarden lezen of contact opnemen met onze klantenservice.

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen door het indienen van een per mail.

Wat is mijn retourrecht?

CheapLicense verkoopt alleen digitale producten, welke direct worden geleverd na succesvolle betaling. Hierdoor verliest u volgens Artikel 230p van het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Verbintenissenrecht, het (retour) herroepingsrecht. Zie meer in de algemene voorwaarden.

U behoudt echter het recht op garantie en een functioneel en degelijk softwareproduct. Bijvoorbeeld: Wanneer een activatiesleutel niet werkt, en u ons hiervan een melding geeft met screenshot/foutcode, krijgt u een nieuwe licentie.

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen door het indienen van een per mail.

Hoe kan ik garantie aanvragen?

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen door het indienen van een per mail.

Klantenservice & Handleidingen

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?
Activeren lukt niet, kun je helpen?
Waar vind ik handleidingen?
Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

U kunt contact met de klantenservice opnemen via hier.

U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Activeren lukt niet, kun je helpen?

U kunt proberen zelf een oplossing te vinden voor de meest voorkomende activatieproblemen via de Knowledge Base.

Garantie kunt u eenvoudig door het indienen per mail.

Waar vind ik handleidingen?

Wanneer u een product heeft gekocht, krijgt u een licentiesleutel, download en een link naar activatiehandleiding.

Alle activatiehandleidingen vindt u in de Knowledge Base of bekijk ze snel in uw account onder Downloads.

Contact & Klachten

Hoe kan ik een klacht indienen?
Contactmogelijkheden van CheapLicensing
Hoe kan ik een klacht indienen?

Een klacht kunt u indienen via [email protected] of schriftelijk naar:

Pro Info Systems
Fundatiestraat 6
7664XC Manderveen
Overijssel, The Netherlands

Contactmogelijkheden van CheapLicensing

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met CheapLicensing. Ga naar de klantenservicepagina voor de meeste contactmethodes.

Algemeen: [email protected]
Ondersteuning: [email protected]
Telefonisch bereikbaar op ma. t/m vrij. van 11.00 tot 20.00

Betalen & Verzenden

Hoe kan ik betalen?
Is betalen gratis?
Is verzenden gratis?
Waar vind ik mijn factuur?
Hoe lang duurt de verzending?
Hoe ontvang ik een activatiesleutel en download?
Hoe kan ik betalen?

Bij ons kunt u veilig betalen met de betaalmethoden: iDEAL, Bancontact, SOFORT Banking, Giropay, Belfius Direct, KBC/CBC Betaalknop, EPS, Przelewy24 en Overmaken op bankrekening (IBAN).

Onze betalingsmethoden worden gefaciliteerd door Mollie. Mollie is een bekende en veilige betalingsprovider uit Nederland.

Is betalen gratis?

Alle betaalmethodes zijn kosteloos te gebruiken. Wij rekenen geen transactiekosten en/of betaalkosten!

Is verzenden gratis?

Verzenden is bij CheapLicensing altijd gratis. Alle producten worden namelijk digitaal en per e-mail verzonden. Indien de aankoop per post wordt verstuurd staat dit expliciet vermeld.

Waar vind ik mijn factuur?

De factuur kunt u vinden in de bijlage van de email van uw bestelling. Tevens kunt u vanuit uw Cheaplicensing account onder bestellingen, uw facturen downloaden.

Hoe lang duurt de verzending?

Uw aankoop wordt na betaling direct digitaal per e-mail geleverd. In een e-mail vindt u een download, indien nodig een handleiding, de factuur in pdf en een activatiesleutel. Bij extreme drukte kan de verzending van uw aankoop 60 minuten duren.

Bestellingen worden geleverd met behulp van een geautomatiseerd systeem.

Heeft u uw aankoop, 60 minuten na betaling nog niet ontvangen? Kijk dan in uw spambox of neem direct contact met de klantenservice.

Hoe ontvang ik een activatiesleutel en download?

De activatiesleutel en download ontvangt u direct na succesvolle betaling. De download en licentie kunt u op de bestelling afgerond pagina na betaling vinden (behalve bij overmaken op rekening).

Daarnaast krijgt u direct een e-mail met softwaredownload, handleiding en activatiesleutel.

U kunt uw licentie en download ook terugvinden in uw account op CheapLicensing.com.

Staat uw vraag er niet tussen?

Wanneer u vragen heeft over de website, het bedrijf, productinformatie of het aanschaffen van een product kunt u dit contactformulier invullen en versturen. Wij nemen op ma t/m vrij binnen 2 uur contact met u op.

** Dit formulier is niet bedoelt voor vragen over het downloaden, installeren en activeren van uw product. Hiervoor kunt u terecht op de klantenservice pagina.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu
Trustpilot