Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Dit zijn vragen over betalingen, verzendingen, veiligheid, betrouwbaarheid, downloaden, licenties en garantie.

Helpdesk

Ben je opzoek naar de helpdesk voor het stellen van een vraag? Of zoek je naar oplossingen voor de meest voorkomende problemen? Bekijk onze uitgebreide FAQ (Frequently Asked Questions) voor de antwoorden op de meest gestelde vragen!

Inloggen & Account

U kunt bij CheapLicensing alleen inloggen als u bij het afrekenen een account gemaakt heeft. Heeft u geen account aangemaakt dan kunt u contact opnemen met onze support. Voor contact mogelijkheden klik dan hier.

Inloggen met CheapLicensing-account
Klik helemaal rechtsboven op mijn account. Je komt dan (wanneer nog niet ingelogd) op de inlogpagina. Vul hier je e-mailadres of gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in.

U kunt zich alleen registreren bij CheapLicensing wanneer u een aankoop bij ons doet. Zo kunt u in uw account aankopen downloaden en licentie sleutels terugvinden.

Bij het afrekenen kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen.

Log uzelf in met uw inloggegevens op de mijn account pagina. Ga wanneer ingelogd, naar de mijn account pagina.

Verander uw accountgegevens
Klik aan de linkerzijde in het menu op accountgegevens om accountgegevens, waaronder je wachtwoord te wijzigen.

Toevoegen of veranderen adres
Klik aan de linkerzijde in het menu op adressen om uw adresgegevens te wijzigen.

Wachtwoord vergeten
Wanneer u het wachtwoord bent vergeten, kunt u deze opnieuw opvragen. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam of e-mailadres (waar het account op geregistreerd is) nodig. Ga naar Wachtwoord Vergeten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Gebruikersnaam of E-mailadres vergeten
Wanneer u het e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij proberen dan samen met u naar een oplossing te zoeken.

Wachtwoord vergeten
Wanneer u het wachtwoord bent vergeten, kunt u deze opnieuw opvragen. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam of e-mailadres (waar het account op geregistreerd is) nodig. Ga naar Wachtwoord Vergeten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Gebruikersnaam of E-mailadres vergeten
Wanneer u het e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij proberen dan samen met u naar een oplossing te zoeken.

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Bij ons kunt u veilig betalen met de betaalmethoden: iDEAL, Bancontact, SOFORT Banking, Giropay, Belfius Direct, KBC/CBC Betaalknop, EPS, Przelewy24 en Overmaken op bankrekening (IBAN).

Onze betalingsmethoden worden gefaciliteerd door Mollie. Mollie is een bekende en veilige betalingsprovider uit Nederland.

CheapLicensing is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. De website en webserver worden in Nederland gehost en voldoen aan Nederlandse en Europese privacywetgeving. Zodoende is Cheaplicensing.com SSL beveiligd dankzij HTTPS waardoor al het verkeer en gegevens van en naar onze website versleuteld worden verstuurd.

Omdat Nederland onderdeel is van de Europese Unie, is CheapLicensing verplicht om zich te houden aan Europese wet- en regelgeving en kopersbescherming.

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier en in het Engels hier.

Onze Privacy Voorwaarden vindt u hier en in het Engels hier.

CheapLicensing is aangesloten bij, en verzameld beoordelingen/referenties via het bekende internationale reviewplatform KiYoh (Klantenvertellen).

Bekijk of schrijf zelf referenties op KiYoh!

Al onze licenties zijn legaal en zijn afkomstig van legitieme leveranciers. Wij zullen u nooit een illegale licentie verkopen.

Sommige van onze licenties kunnen gebruikt zijn. Deze licenties voor standaardsoftware bepalen dat men na betaling van een eenmalig bedrag de software in principe eeuwigdurend mag gebruiken. In haar arrest C-128/11 bepaalde de hoogste Europese rechter, het Europese Hof van Justitie, dat dergelijke licenties een ‘verkoop’ van de software opleveren. Dit houdt in dat men deze licenties mag doorverkopen aan derden: tweedehands licenties zijn zodoende legaal (zie conclusie uitspraak Europese Hof).

Voor meer informatie over de verkoop van gebruikte licenties, bekijk dit artikel van Webwereld.nl.

Licenties & Downloads

Om producten te downloaden dient u veelal wel ingelogd te zijn met uw CheapLicensing-account. U kunt uw producten op drie verschillende manieren downloaden;

Download via CheapLicensing-account
Ga naar de pagina Downloads in uw account om producten te downloaden.

Download via e-mail
Wanneer u een bestelling heeft betaald, krijgt u een e-mail met download link, handleiding en licentiecode(s). Open de e-mail en klik op ‘Download’.

Via bedankt voor uw bestelling-pagina
Wanneer u heeft afgerekend met een betaalmethode behalve Overschrijven per Bank, kunt u direct uw licentie zien en direct beginnen met downloaden.

Van alle gekochte producten kunt u voor altijd de activatiesleutels vinden. U moet daarvoor wel ingelogd zijn met uw CheapLicensing.com account. U kunt uw producten op drie verschillende manieren downloaden;

Bekijk Licenties via CheapLicensing Account
Ga naar bestellingen binnen uw Cheaplicensing-account en klik op de betreffende bestelling om uw licentiecodes te zien.

Bekijk Licenties via e-mail
Wanneer u een bestelling heeft betaald, krijgt u direct een e-mail met download link, handleiding en licentiecode(s).

Licenties via Betaling Ontvangen pagina
Wanneer u heeft afgerekend met een betaalmethode behalve Overschrijven per Bank, kunt u direct uw licentiecode(s) zien en download downloaden.

Heeft u een problemen met het activeren van een product? Wij vinden dat erg vervelend en kijken daarom graag met u naar een gepaste oplossing of, vervanging van de geleverde licentiecode. Op de Knowledge Base kun u oplossingen vinden voor de meest voorkomende activatieproblemen. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.
Kunt u de aangekochte software niet downloaden, neem dan contact met ons op.
De geldigheidsduur van een product staat aangegeven op de productpagina.
Weet u het niet zeker, neem dan direct contact met ons op.

Informatie over de hoeveelheid apparaten/computers kunt u vinden op de productpagina. Is dit niet helemaal duidelijk, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bent u opzoek naar een licentie voor meerdere systemen en staat deze niet vermeld op de website? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Een licentie activeren werkt voor elk product anders. Daarom leveren wij bij iedere aankoop, indien noodzakelijk, een activatiehandleiding. Deze activatiehandleiding kunt u vinden op de afrekenpagina, e-mail en kunt u downloaden vanuit uw account.

Op de Knowledge Base kunt u oplossingen vinden voor de meest voorkomende activatieproblemen. Lukt het activeren alsnog niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Retour & Garantie

CheapLicensing verkoopt alleen digitale producten, welke direct worden geleverd na succesvolle betaling. Hierdoor verlies je volgens Artikel 230p van het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Verbintenissenrecht, het herroepingsrecht. Zie voor meer informatie  ook onze algemene voorwaarden onder Artikel 6. Herroepingsrecht.

U behoudt echter altijd het recht op garantie en een functioneel en degelijk softwareproduct. Bijvoorbeeld: Wanneer een activatiesleutel niet werkt en u ons hiervan een melding geeft met screenshot/foutcode, dan ontvangt u een nieuwe licentie. Lees meer over 100% activatie garantie.

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen per mail.

Wanneer een licentie niet werkt, kunt u een screenshot maken van de foutmelding. Garantie kunt u eenvoudig aanvragen per mail.

Bij een licentie defect, zullen wij u altijd een nieuwe werkende licentie gegeven.

Wanneer u een licentie bij CheapLicensing koopt, heeft u recht op 100% activatie garantie. Hiermee zal u altijd een 100% werkende en officiële licentie krijgen. Lees hier meer over uw 100% activatie garantie.

Wanneer u wilt weten of u (nog) garantie heeft, kunt u de Algemene Voorwaarden lezen of contact opnemen met onze klantenservice.

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen door het indienen van een per mail.

CheapLicense verkoopt alleen digitale producten, welke direct worden geleverd na succesvolle betaling. Hierdoor verliest u volgens Artikel 230p van het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Verbintenissenrecht, het (retour) herroepingsrecht. Zie meer in de algemene voorwaarden.

U behoudt echter het recht op garantie en een functioneel en degelijk softwareproduct. Bijvoorbeeld: Wanneer een activatiesleutel niet werkt, en u ons hiervan een melding geeft met screenshot/foutcode, krijgt u een nieuwe licentie.

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen door het indienen van een per mail.

Garantie kunt u eenvoudig aanvragen door het indienen van een per mail.

Klantenservice & Handleidingen

U kunt contact met de klantenservice opnemen via hier.

U kunt ook een e-mail sturen naar support@cheaplicensing.com.

U kunt proberen zelf een oplossing te vinden voor de meest voorkomende activatieproblemen via de Knowledge Base.

Garantie kunt u eenvoudig door het indienen per mail.

Wanneer u een product heeft gekocht, krijgt u een licentiesleutel, download en een link naar activatiehandleiding.

Alle activatiehandleidingen vindt u in de Knowledge Base of bekijk ze snel in uw account onder Downloads.

Contact & Klachten

Een klacht kunt u indienen via info@cheaplicensing.com of schriftelijk naar:

Pro Info Systems
Fundatiestraat 6
7664XC Manderveen
Overijssel, The Netherlands

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met CheapLicensing. Ga naar de klantenservicepagina voor de meeste contactmethodes.

Algemeen: info@cheaplicensing.com
Ondersteuning: support@cheaplicensing.com
Via WhatsApp (085 – 2500 720) bereikbaar op ma. t/m vrij. van 08.30 tot 17.30 uur

Betalen & Verzenden

Bij ons kunt u veilig betalen met de betaalmethoden: iDEAL, Bancontact, SOFORT Banking, Giropay, Belfius Direct, KBC/CBC Betaalknop, EPS, Przelewy24 en Overmaken op bankrekening (IBAN).

Onze betalingsmethoden worden gefaciliteerd door Mollie. Mollie is een bekende en veilige betalingsprovider uit Nederland.

Alle betaalmethodes zijn kosteloos te gebruiken. Wij rekenen geen transactiekosten en/of betaalkosten!

Verzenden is bij CheapLicensing altijd gratis. Alle producten worden namelijk digitaal en per e-mail verzonden. Indien de aankoop per post wordt verstuurd staat dit expliciet vermeld.

De factuur kunt u vinden in de bijlage van de email van uw bestelling. Tevens kunt u vanuit uw Cheaplicensing account onder bestellingen, uw facturen downloaden.

Uw aankoop wordt na betaling direct digitaal per e-mail geleverd. In een e-mail vindt u een download, indien nodig een handleiding, de factuur in pdf en een activatiesleutel. Bij extreme drukte kan de verzending van uw aankoop 60 minuten duren.

Bestellingen worden geleverd met behulp van een geautomatiseerd systeem.

Heeft u uw aankoop, 60 minuten na betaling nog niet ontvangen? Kijk dan in uw spambox of neem direct contact met de klantenservice.

De activatiesleutel en download ontvangt u direct na succesvolle betaling. De download en licentie kunt u op de bestelling afgerond pagina na betaling vinden (behalve bij overmaken op rekening).

Daarnaast krijgt u direct een e-mail met softwaredownload, handleiding en activatiesleutel.

U kunt uw licentie en download ook terugvinden in uw account op CheapLicensing.com.