Altijd garantie op activatie

CheapLicensing is opgericht om een goedkoper, veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk alternatief te bieden voor het kopen van softwarelicenties en softwareabonnementen. Daarnaast streven wij naar 100% tevredenheid van onze klanten. Zo garanderen wij alle klanten altijd een werkende licentiecode, oftewel Activatie Garantie.

Gelukkig komt het amper tot nooit voor dat een activatiesleutel niet werkt. Het kan ondanks het geautomatiseerde systeem, de gestelde kwaliteitseisen en controle die wij uitvoeren toch voorkomen dat het activeren van een licentie niet werkt. Wanneer een licentiecode niet werkt, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Voeg bij uw supportvraag gelieve wel een screenshot met foutmelding toe als bijlage. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk ondersteuning bieden.

Wij garanderen dat een levenslange licentie na activatie levenslang blijft werken, maar het kan voorkomen dat software niet meer wordt ondersteund door de fabrikant. Zoals Windows XP in het verleden. Natuurlijk kunnen wij niet voor altijd deze garantie verlenen, maar voor een redelijke periode na betaling (Dus niet na jaren terugkomen omdat het downloaden of activeren niet meer werkt.).

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier en in het Engels hier.

Onze Privacyverklaring vind je hier en in het Engels hier.

Werkt een licentiecode echt niet? Dan krijgt u een nieuwe!

Eenvoudig zelf software activeren! Wij leveren handleidingen indien nodig.

U krijgt uw licentiecode direct na aankoop te zien op het scherm en wordt per e-mail verstuurd.

Komt u er niet uit? Neem dan kosteloos contact op met onze klantenservice!

Menu
Trustpilot