Retour en Garantie

CheapLicensing is opgericht om een goedkoper, veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk alternatief te bieden voor het kopen van softwarelicenties en accounts. Hiernaast vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn. Zo garanderen wij je altijd een 100% originele en werkende licentie, oftewel, 100% Activatie Garantie.

Retour- en Garantie Voorwaarden

Een beroep doen op garantie
Heb ik recht op retour/herroeping of geld terug?
Hoe werkt de garantieafhandeling?

Een beroep doen op garantie

Gelukkig komt het amper tot nooit voor dat een activatiesleutel niet werkt. Het kan ondanks het geautomatiseerde systeem, de gestelde kwaliteitseisen en controle die wij uitvoeren toch voorkomen dat het activeren van een licentie niet werkt. Vandaar bieden wij je gratis 100% Activatie Garantie bij elk product aan. Dit houdt in dat wanneer een activatiesleutel niet werkt, je contact kunt opnemen met onze klantenservice of een mail sturen naar support. Voeg bij de supportticket wel een screenshot met foutmelding toe als bijlage. Je krijgt zo snel als mogelijk van ons nieuwe licentie code.

Wij garanderen dat een levenslange licentie na activatie levenslang blijft werken, maar het kan voorkomen dat software niet meer wordt ondersteund door de fabrikant. Zoals Windows XP in het verleden. Natuurlijk kunnen wij niet voor altijd deze garantie verlenen, maar voor een redelijke periode na betaling (Dus niet na jaren terugkomen omdat het downloaden of activeren niet meer werkt.).

Heb ik recht op retour/herroeping of geld terug?

CheapLicensing verkoopt alleen digitale producten, welke direct worden geleverd na succesvolle betaling. Hierdoor verlies je volgens Artikel 230p van het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Verbintenissenrecht, het herroepingsrecht. Lees meer in de algemene voorwaarden onder Artikel 6. Herroepingsrecht.

Tijdens het bestelproces wordt je gevraagd akkoord te gaan met de retour- en garantievoorwaarden die beschreven staan op deze pagina en in de algemene voorwaarden. Na akkoord, neemt u afstand van het herroepingsrecht.

Je behoudt echter het recht op garantie en een functioneel en degelijk softwareproduct. Bijvoorbeeld: Wanneer een activatiesleutel niet werkt, en je ons hiervan een melding geeft met screenshot/foutcode, krijg je een nieuwe licentie. Lees meer over 100% activatie garantie.

Garantie kun je eenvoudig aanvragen per mail.

Hoe werkt de garantieafhandeling?

Op het moment dat jij een e-mail hebt gestuurd naar support, wordt jouw garantieaanvraag direct in behandeling genomen. Wij beoordelen dan de aanvraag, en kunnen je, indien noodzakelijk, om meer informatie vragen. Is de aanvraag goedgekeurd, krijg je bericht over de verdere afhandeling. Dit houdt in, het leveren van een nieuwe licentie en/of download.

Heb je tussentijds vragen over jouw garantieaanvraag, kun je die altijd stellen. Reageer op je supportticket of stuur een email naar [email protected].

Garantie aanvragen bij Support

Wanneer je problemen ervaart bij het downloaden of activeren van het aangekochte softwareproduct, willen wij je graag helpen bij het vinden van een oplossing. Klik hieronder op ‘Garantie Aanvragen’ en maak een supportticket aan. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Menu
Trustpilot