Abonnementsvoorwaarden

Een aantal producten in het assortiment van Cheaplicensing.com zijn abonnementen, waaronder Office 365 en Exchange Online. Dit kunnen abonnementen met maandelijkse en/of jaarlijkse kosten zijn. Bij het afsluiten van een dergelijk abonnement worden de kosten iedere maand of jaar, afhankelijk van het abonnementstype, met automatische incasso automatisch afgeschreven vanaf de bankrekening waarmee betaald is, of in overleg per bankoverschrijving voldaan. Ieder abonnement is van onbepaalde duur. U bent zelf verantwoordelijk voor het beëindigen van het abonnement.

Abonnement beëindigen

De klant kan bij abonnementen van een maand, tot maximaal één dag voordat het abonnement wordt verlengd, het abonnement opzeggen. Vindt de opzegging binnen of na die laatste dag (voor verlenging) plaats, dan zal het abonnement met een maand worden verlengd en na die maand vervolgens automatisch worden stopgezet.

De klant kan bij abonnementen van een jaar, tot maximaal één maand voordat het abonnement wordt verlengd, het abonnement opzeggen. Vindt de opzegging binnen die (laatste) maand plaats, dan zal het abonnement met een jaar worden verlengd en na dat jaar vervolgens automatisch worden stopgezet.

Het opzeggen van een lopend abonnement kan op ieder moment vanuit de klant zijn/haar Cheaplicensing-account te vinden op https://cheaplicensing.com/mijn-account/ of per e-mail via [email protected]

Menu
Trustpilot